Ny blogg: enfreja.wordpress.com

¡Hola!

Jag är 18 år och bor tillsammans med min mamma bor i Los Cristianos, Teneriffa, Kanarieöarna. Nu är det mitt fjärde år här på heltid men innan dess bodde vi här någon månad varje vinter sen jag gick i sexan. Främst av hälsoskäl men också för att vi trivs så otroligt bra här!

Jag har nu tagit studenten från Korrespondensgymnasiet. Bläddrar ni bakåt på bloggen eller tittar på fliken Skolan kan ni läsa om hur det varit att plugga gymnasiet på distans. Jag är glutenintolerant, har barnreumatism och astma så det finns en del inlägg kring det såklart. Men även tips på saker att göra här, blandade tips och trix, hur internationellt mycket är idag men också hur svensk man känner sig här nere stundvis. Hur mycket man kan längta efter saker man aldrig saknar i Sverige och hur det är att närma sig en helt annan kultur.

Skriv gärna om det är något ni undrar, vill att jag ska skriva mer om eller om ni bara vill ha kontakt! Ni når mig på freja.anckers@hotmail.com eller kommentera här på bloggen, det uppskattas 🙂

 

Annonser

»

  1. Hej! Jag slukade din berättelse om livet i LC. Jag och min familj bodde i LC och vi jobbade i skolan i några år. Kul att läsa och jag kände igen mig i så mycket av det du beskrev. Om skolan, om vänner som kommer och går (för att inte tala om elever) /Monika

    • Hej! Vad roligt att du hittade hit och tyckte det var kul att läsa! En del har givetvis förändrats men till stor del tror jag livet här är ungefär likadant nu som för några år sedan. Tankarna, känslorna och upplevelserna är ju ungefär likadana även om omständigheterna skiljer sig något. Hoppas du fortsätter följa och skriv om du önskar läsa om något speciellt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s