Svartenfeldt och Järnhand

Standard
IMG_6541

Tycker fortfarande det är häftigt att jobba i en miljö där saker som den här ligger och skräpar i hörnet jag byter om i.

Igår körde jag Alvgrim igen, årets nya äventyr Den Gyllene Nyckeln. Även förra helgen spelade jag och det är kul, ger energi även om det såklart även tar. Årets äventyr är lite annorlunda upplagt och ärligt talat inte lika roligt för mig. Jag har bara två roller till skillnad från förra årets fyra och inte alls lika mycket repliker men jag njuter ändå och tror barnen har det super! Det måste vara en utmaning att komma på nya äventyr varje år (det här är fjärde eller femte året) som ska bygga på samma grund med Alvgrims folk, miljön och så problem som barnen ska lösa tillsammans. Det är viktigt att de skiljer sig åt för flera barn återkommer varje år, de tycker om världen och återkommer så ofta de får möjlighet. Kan tänka mig att de fortsätter leka i den när de kommer hem, kommer på egna äventyr och utvecklar den. Det känns häftigt!

Inte riktigt min vanliga stil, kul när folk tittar och verkligen funderar på vad det är för en tokig turist 😉 Henrietta Svartenfeldt, Kommitténs ledare alltså är det ni skådar. Den ”onda” som barnen spionerar på, gömmer sig för och lurar.

IMG_6505IMG_6498

Här ser ni Cecilia Järnhand, klensmed och ättling till Aishur Xhintrezor (försök säga det några gånger… det måste jag göra…) som skapat Den Gyllene Nyckeln. Kostymen (utom handskarna) gjordes till ett tidigare äventyr och bars då av en kraftig karl så allt är ca jättestort men med skärp och säkerhetsnålar har det gått bra.
IMG_6528

Annonser

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s