Vad har hänt sen sist?

Standard

Hej! Ledsen att jag inte bloggat på så länge. Sen jag slutade volontära och Y kom har det varit så otroligt intensivt och när vi inte varit iväg har vi typ sovit 🙂 Vet inte om det kommer bli lugnare framöver direkt men på resan idag skrev jag en del som jag ska försöka samla ihop och publicera. Ska lägga upp bilder också från utflykten till Guayabo m.m.

Y kom i fredags och åt lunch på Home-Basen och fick träffa alla och se hur jag haft det senaste veckorna – jätteroligt och de andra tyckte det var kul att se mamman till den där konstiga svenskan tror jag 😉 Vi stannade i San José (huvudstaden) på lördagen och var på en alternativ/organisk/närproducerad marknad.

P1000801

De hade lokal choklad där vi fick testa massor av olika sorter och känna skillnaden på smaken beroende på vilket gård den odlats på – väldigt spännande!

DSC_9294

En tysk man sålde gravad forell – galet gott! Odlad uppe i bergen på Costa Rica någonstans och så hade han gjort egen gravlaxsås till 😀 Inte vad jag trott vi skulle hitta direkt!

DSC_9300

Israeliskt filmteam gjorde något reportage och lyckades med den imponerande multi-taskingen att äta glass och filma samtidigt. Såg väldigt skoj ut.

Sen vilade jag medan Y var på guldmuseet och på söndagen åkte vi till La Fortuna vid Volcán Arenal. Men det får jag skriva om en annan gång 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s