Spansk-svensk kvällsmacka

Standard

Det typ godaste jag vet i Sverige är knäckebröd med smör, färskpotatis och örtsalt – rent teoretiskt går det väl att göra här också men det känns inte alls lika gott, det är nog till stor del miljön som gör det. Men ikväll gjorde jag en spansk variant med mjukt, vitt bröd (som Y bakade igår!), margarin, tortilla española (potatisomelett) och havssalt. Det dög det med – perfekt kvällsmat när man inte orkar laga nåt!

DSC_5743

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s