18

Standard

Så blev även jag myndig… Jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller bli stött av hur förvånade alla är men själv tror jag att jag är ganska nöjd. Ibland känns det som att jag fortfarande går i mellanstadiet och nog händer det att ungarna på teatern tycker jag är minst lika barnslig som dem men på andra sätt har jag också blivit mycket mer självständig och trygg i mig själv de senaste åren. Jag är inte samma person som när jag var 12 och när jag beter mig ”barnsligt” så gör jag det som den jag är nu.

Jag tyckte från början det kändes lite jobbigt att fira 18-årsdagen här nere, långt från släkt och stor del av vännerna men det blev en helt fantastisk dag! ”Väckt” på morgonen såklart med tårta, sång och paket. Släkt på båda sidorna hade skickat ner och det var så roligt att känna att de var med lite även om kramarna får vänta till i sommar.

DSC_2187IMG_0532

Det här fantastiska armbandet med silverberlocker fick jag av Y! En kamera fototokig som jag är och så våra två katter, inte helt lätt att göra porträttlikt när det ska vara så småttigt men jag tycker det var ganska outstanding! Får se om jag fyller på med fler berlocker så småningom, har själv redan påbörjat en. IMG_0534

Sedan blev det en skön dag med mycket telefonsamtal och mail och det var så himla kul med alla som grattade! Vid sju hade vi strandfest för vännerna här, en del har ju åkt härifrån redan men det blev jättemysigt och jag hade jätteskoj!

DSC_2210  DSC_2241

Av fina Mikael fick jag en eld-show, hur mycket coolare än så blir en strandfest liksom?DSC_2258 Fokuserade dock på att njuta snarare än att fota så bilden gör inte häftigheten rättvisa. Den här bilden är från en annan kväll när jag fick se:DSC_1968

Efter det gick vollisarna, Esteban och jag ut till en mysig Reggae-bar som tydligen har stans godaste mojitos och jag fick premiär-dricka alkohol lagligt 🙂 Det är 18-årsgräns här med men det är aldrig någon som kollar så jag fick inte visa leg ändå men det kändes lite speciellt och vuxligt.

11180079_10206244439326730_762938133_n

Foto: Miriam

Bra att ha prickat av på listan liksom och det var jättetrevligt att få vara med och dela Miriams sista kväll på ön för den här gången, vi kommer sakna henne! Snart åker även Linnea, Lena, Åsa och Lovisa och sen åker jag. Verkligen speciellt med alla avsked som blir här, det tar på en samtidigt som just att folk stannar så kort bidrar så till den fantastiska stämningen.

DSC_0415

Kommer sakna den här björnen!

Tack alla som var med och bidrog till att jag kommer minnas min artonårsdag med glädje, jag hade verkligen jätteroligt! 

Annonser

»

  1. Åh, vad roligt att läsa fina kusinvitamin. Vi får kramas när du kommer hit, ha underbart kul så länge! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s