Teaterföreställning

Standard

DSC_0294

Wow vilken upplevelse gårdagens föreställning var avslutning på (för den här terminen åtminstone)! Vilken häftig känsla det var att stå där innan och peppa ungarna, få dem att slappna och samtidigt känna hur kul det här var. Jag har lärt känna dem så otroligt mycket på de få gånger vi haft lektioner. Elin, Thilde med H, Tilde utan H, Linus, Nellie, Doro (Dorotea) och Frida, vilka fantastiska människor. Jag kan inte fatta hur mycket jag lärt mig av att jobba med dem och hur mycket jag har kvar att lära. Så annorlunda mot allt jag gjort tidigare och otroligt utvecklande.

IMAG0114

Emma som jag leder teatern med en dörr…

Det är klart en del saker är gemensamt för alla ledarroller och en del saker är gemensamt för allt arbete med barn/unga. Klart jag använt mycket av det jag lärt mig från Kanelbulleklubben, scouterna, barnflicke-jobb osv. men ändå är det väldigt annorlunda. Dels att vi är två stycken som har hela ansvaret, vi är båda unga och jag är äldst. Det finns ingen vuxen som är/tycker den är bättre på det och heller ingen vuxen att skylla på om nåt händer. Det är också vi som helt och hållet bestämmer vad vi ska göra. I Kanelbulleklubben är det hur många som helst som är med och tycker, dels alla ledare men till och med kyrkorådet har haft önskemål ibland. Slutar oftast med att vi bara utgår från en bok vi har med färdiga program för varje gång (fast den är gjord för söndagsskola och det märks…). På teatern har vi inte haft någon bok. I början sökte jag faktiskt väldigt mycket för att få tips och hjälp och jag tror jag läst allt som finns på internet om teaterkurser för barn men det är inte mycket som finns. Vi har verkligen fått anstränga oss för att komma ihåg så mycket som möjligt från våra egna år på teaterkurser och vad som varit bra och kul då. Det är typ så vi kommit på vad vi ska göra och där är det guld värt att vara två. Förvånansvärt många övningar hade vi kört båda två men några nya har vi båda fått lära oss och lite har vi kommit på själva och utvecklat gamla övningar på olika sätt. Ganska mycket jobb men såå värt det!

_DSC0356

Oj, det får bli ett inlägg till om det här i kväll så mycket tankar har jag 🙂
Annonser

»

  1. SVAR: Tråkigt att höra att du också är sjuk, men ändå, som du säger är det alltid skönt att veta att en inte är ensam!
    Vissa läkare är tyvärr rätt dåliga och det är nog bara tur att jag idag har en såpass bra läkare. Min sänka är också och har alltid varit normal, det är nya tider nu och läkarna ska inte endast gå efter den.

    Hoppas att du ändå får den hjälp du behöver och att allt går hyfsat bra för dig (trots reumamonstret).

    Tusen kramar!

  2. Det var länge sedan du skrev detta inlägget. Jag vill bara passa på att säga att ni har gjort ett magiskt arbete. Tusen, tusen, tusen tack! Barnen älskar verkligen att gå till teaterlektionerna! Kramisar Lottis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s