Födelsedagskalas!

Standard

Så är Miriam 20 bast! Givetvis firades det och Lena hade stannat uppe halva natten och bakat glasstårta! Ovanligt modigt val av tårta i ett klimat där maränger inte blir hårda och glass smälter på nolltid -men gott smakade det och god frukt finns det ju gott om 🙂

DSC_1257

Prästen Jan svensk, diakonen Gun, husmor Erika, musikern Mikael, alla vollisar, jag, svenska flaggan och mjölken (älska lagom spontana bilder med självutlösare):

DSC_1256

När gamlingarna gått blev det supersocialt häng

DSC_1267

Eftersom min mobil inte är superkul att leka med lekte jag istället med kameran, de flesta bilder blev extremt flummiga men här är världens sötaste Miriam! Och Lena med minen som ingen kan härma (jag försöker fortfarande).

DSC_1284DSC_1290

Up and coming musikaliska genier! Lena tog fram en låt hon skrivit ”lite sådär efter att ha sett Monica Z”. Efter att jag såg den återgick jag till Facebook och Photoshop -inte skrev jag ihop en liten låt sådär… 😛 Efter några minuters diskussion kring ackorden och takten spelade de och sjöng bättre än de flesta skivinspelningar jag hört. Jag är grymt imponerad och väldigt avundsjuk!

DSC_1293

Tyvärr missade jag resten av kvällen men vi lär ses snart igen, vi har redan börjat planera alla andras födelsedagskalas 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s